ariana grande 123Goed nieuws voor alle arianators, want net als Taylor Swift, One direction, Selena Gomez en vele andere celebrities wil Ariana Grande nu ook haar eigen parfum gaan maken!
Er zijn nog geen details over het parfum, maar hij komt waarschijnlijk september 2015 uit.
De naam van het parfum is ook nog niet bekend, maar zal waarschijnlijk iets met een titel van Ariana’s liedje te maken hebben.

 

 

 

Zoals Ariana heeft vertelt: “I have always been obsessed with perfume. I always carried like six different scents in my bag, another three in my suitcase and another couple in my car. I’m asked so often about which fragrance I’m wearing, or if I have a signature scent.
I do have favorites, but I really want to create something that encompasses everything I love…which is why I am so excited to create my personal fragrance I can call my own.”

Oftewel: “Ik ben altijd geobsedeerd geweest door parfum. Ik draag altijd een stuk of 6 verschillende parfums in me tas, en nog drie in me koffer en nog een paar in me auto.
Ze vragen me zo vaak welke parfum ik draag.
Ik heb wel mijn favoriete, maar ik wil zo graag een parfum ontwerpen die al mijn favoriete geurtjes in één heeft… daarom ben ik zo opgewonden dat ik een eigen parfum mag ontwerpen, die dan echt van mij is.”

Ariana Grande gaat haar eigen parfum maken

Post navigation


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>