zlhkEFORWaar veel meiden al bang voor waren is nu werkelijkheid geworden…
Zayn Malik stapt nu officieel uit One Direction.
Dat maakte ze gisteren bekend via facebook.

 

 

Het goede nieuws is dat one direction gewoon door blijft gaan.
Niall, Harry, Liam en Louis kijken uit naar de komende concerten en het opnemen van het 5e album.

Zayn zegt: “Mijn leven met One direction is meer geweest dan ik ooit had kunnen voorstellen, maar na 5 jaar, voel ik dat dit het moment is om de band te verlaten. Ik wil me graag verontschuldigen tegenover de fans die ik teleurstel, maar ik moet doen wat goed voelt. Ik verlaat de band, omdat ik een gewone 22-jarige jongen wil zijn die kan relaxen en wat privé tijd heeft buiten de spotlights. Ik weet dat ik vier vrienden voor het leven heb. En dat ze door gaan met de beste band ter wereld.”

One Direction zegt: ” We zijn heel verdrietig dat Zayn gaat, maar we hebben alle respect voor zijn keuze en we geven hem alle liefde voor de toekomst.
De laatste vijf jaren waren geweldig, we zijn samen door zoveel gegaan, we zijn voor altijd vrienden. De overige vier blijven gewoon door gaan. We kijken uit naar het nieuwe album en om de fans te zien vanaf het podium bij de wereld tour.”

Simon Cowell zegt: ” Ik wil zayn bedanken voor alles wat hij voor one direction heeft gedaan. Toen ik hem voor het eerst ontmoeten in 2010, was ik erg trots en erg dol op hem. Ik heb zijn zelfvertrouwen zien groeien en ik vind het erg jammer dat hij one direction verlaat.
De one direction fans kunnen er zeker van zijn dat Niall, Liam, Harry en Louis heel erg uitkijken naar de toekomst met deze band.”

Veel fans zijn er kapot van en op twitter gaan er veel hashtags rond zoals
#AlwaysInOurHeartsZaynMalik  #ZaynWillAlwaysBeAPartOfOneDirection

Wat vind jij ervan dat Zayn uit one direction stapt?

Zayn Malik verlaat One direction

Post navigation


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>